Arbetsmiljöingenjör

Vi söker dig som är utbildad arbetsmiljöingenjör eller som har förutsättningarna och kan tänka dig att utbilda dig till arbetsmiljöingenjör.

Du kanske har en bakgrund inom teknik, kvalitet, miljö eller arbetar som skyddsombud. Vi tror att du har ett stort intresse av lära nya saker, hjälpa andra och arbeta i projektform. Är du genuint intresserad av att arbeta för en trygg och säker arbetsplats för alla? Hos oss blir du en del av ett team som brinner för att vara med och bidra till en både fysisk och psykisk bättre arbetsmiljö. Tjänsten har omväxlande arbetsuppgifter med ett ständigt lärande där du möter människor i många olika roller.

I arbetsuppgifterna ingår förebyggande arbete som innebär att agera stöd och rådgivare till ledare och kundanställda i arbetsmiljöfrågor. Tillsammans med kunden deltar du i utvecklingen av rutiner inom det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du bevakar, informerar, utbildar våra kunder om viktiga förändringar och nyheter inom lagstiftning och regelverk inom arbetsmiljöområdet. Du deltar vid risk- och konsekvensanalyser, arbetsmiljöronder och skyddskommittémöten. Du hjälper våra kundföretag med tekniska mätningar inom arbetsmiljöområdet. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat, på ett rådgivande proaktivt sätt, ha egen drivkraft samt tycka om att arbeta i team med andra yrkeskategorier såsom andra företagssköterskor, företagsläkare, företagssjukgymnast/ergonomer, arbetsmiljöingenjör och administratörer.

För att söka tjänsten som arbetsmiljöingenjör skicka CV och personligt brev till info@foretagshalsan.se senast 2020-02-19. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor kontakta Ola Petersson 0371 – 39 00 32 ola.p@foretagshalsan.se

Vår vision är ”att skapa en bättre arbetsdag för alla”. Vi finns lokalt för företagen i Västbo och har mottagningar på flera orter med 20 medarbetare. Vi samverkar i team gentemot våra kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö-, hälsoutveckling och rehabilitering. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

Gå tillbaka