Företagssköterska / Legitimerad sjuksköterska

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller företagssköterska och vill ingå i vårt team.

Som företagssköterska har eget kundansvar med tydlighet i att driva och skapa värde för våra kunder och dess anställda. Arbetet syftar till att vara förebyggande och hälsofrämjande och bedrivs i nära samarbete med våra kunder och dess chefer. Du tycker om att möta människor och se resultat av ditt arbete. Målet är att skapa nytta för kunderna genom att skapa god hälsa och bättre arbetsmiljö.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat kundkontakter, utbildningar, arbetsmiljöfrågor, hälsoundersökningar, rådgivning, rehabilitering och hälsocoachning. Vi ser att du som person har en stark drivkraft, är engagerad och flexibel. Du har ett hälsotänk och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du har förmågan att analysera, dra slutsatser och föreslå proaktiva lösningar i samarbete med våra kunder.

Lika viktigt som det självständiga arbetet är att du trivs med att arbeta i team med andra yrkeskategorier såsom andra sköterskor, läkare, företagssjukgymnast/ergonomer, arbetsmiljöingenjör och administratörer. Vi jobbar dagligen tillsammans för att skapa en bra arbetsplats, ge värde till kunden och utvecklas mot vad marknaden önskar.

Anställningsvillkor, tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, heltid/deltid efter överenskommelse, dagtid måndag till fredag. Flextid tillämpas. Tjänstgöring förekommer på våra olika enheter och ute hos kund vilket innebär resor i tjänsten, varför körkort och tillgång till egen bil krävs.  Tillträde enligt överenskommelse.

För att söka tjänsten som företagssköterska/legitimerad sjuksköterska skicka meritförteckning och personligt brev till info@foretagshalsan.se senast 2020-12-06. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor kontakta Sofia Kiehn 0371 - 39 00 31 sofia@foretagshalsan.se 

Vår vision är ”att skapa en bättre arbetsdag för alla”. Vi finns lokalt för företagen i Västbo och har mottagningar på flera orter med 20 medarbetare. Vi samverkar i team gentemot våra kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö-, hälsoutveckling och rehabilitering. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

Gå tillbaka