Vårdadministratör med intresse för IT

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör.

Om oss

Vår vision är ”att skapa en bättre arbetsdag för alla”. Vi finns lokalt för företagen i Västbo och har enheter på flera orter. Idag är vi 20 medarbetare. Vi samverkar i team gentemot våra kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling och rehabilitering. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig som är utbildad vårdadministratör ett spännande arbete på en trevlig arbetsplats där vi arbetar för att ständigt förbättras. Vi ger dig goda möjligheter både till kompetensutveckling och personlig utveckling.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter består av bland annat struktur, intern IT-support kring datorer, fiber och telefoni, marknadsaktiviteter, viss ekonomi och journalskrivning samt övriga administrativa uppgifter. Din roll är att underlätta vardagen för kollegorna genom struktur och tekniskt kunnande.

För att du ska trivas hos oss

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, du är också bekväm med att ta egna beslut, är flexibel och kan snabbt göra omprioriteringar i det dagliga arbetet. Du är serviceinriktad och noggrann i ditt arbete. Vi värdesätter ett positivt förhållningsätt till både arbetskamrater och arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Heltid, tillsvidareanställning, månadslön, B-körkort krävs samt egen bil. 

För att söka tjänsten som vårdadministratör med intresse för IT skicka CV och personligt brev till ola.p@foretagshalsan.se senast 2021-01-15. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Har du frågor kontakta Ola Petersson 0371 – 39 00 32 ola.p@foretagshalsan.se

Gå tillbaka