Konflikthantering i arbetslivet - Förstå, hantera och förebygg med Thomas Jordan. FÅTAL PLATSER KVAR!

Missa inte en intressant och berikande halvdagsföreläsning i Konflikthantering i arbetslivet på hotell Nissastigen i Gislaved 23 maj 2019. Välj mellan förmiddag eller eftermiddag.

Thomas Jordan är docent, forskare och lektor vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap, Göteborgs universitet. Han har forskat och undervisat om konflikthantering, kommunikation, samarbetskulturer och vuxenutveckling sedan början av 1990-talet och är bland annat författare till två läroböcker i konflikthantering och den omfattande webbplatsen Arbetsplatskonflikt.

Den 23 maj har vi nöjet att erbjuda en intressant och fullspäckad halvdag, föreläsningen hålls vid två tillfällen antingen förmiddag eller eftermiddag. Thomas ger oss grunden för att förstå och bedöma olika typer av konflikter, meningsskiljaktigheter och samarbetssvårigheter som uppstår på arbetsplatser.
Vi får även översikt över de redskap och strategier som chefer kan använda för att hantera konflikter och grupper där det finns samarbetssvårigheter samt översikt över verksamma strategier för att förebygga konflikter och bygga en robust samarbetskultur.

För mer information och anmälan klicka här.

 

 

Gå tillbaka