Aktuella utbildningar 2021

En överenskommelse har träffats mellan Svenskt Näringsliv, LO och PTK om ekonomiskt stöd till företag för arbetsmiljöutbildning.

Överenskommelsen gäller under tre år (2021-2023). Syftet med arbetsmiljöutbildningarna är att utveckla och stimulera det förebyggande arbetsmiljöarbetet på arbetsplatsen. AFA Försäkring administrerar stödet för arbetsmiljöutbildningen.

Utbildningen vänder sig till chefer med personalansvar samt skydds- och arbetsmiljöombud.

Under våren 2021 erbjuder vi webbutbildningar för max 4-5 personer samt företagsanpassade utbildningar för 3-6 personer i corona anpassade lokaler på företagen eller i annan lämplig lokal efter överenskommelse.

Nedan ser ni några exempel på utbildningar vi kommer att erbjuda via webb under våren på cirka en timma. Därefter finns även de arbetsmiljöutbildningar som anordnas till hösten.

AFA Försäkring administrerar stödet för arbetsmiljöutbildningen, se AFA Försäkrings hemsida för mer information Stöd för arbetsmiljöutbildning - AFA Försäkring (afaforsakring.se)

Exempel på webbutbildningar våren 2021

  • Ergonomi på hemarbetsplatsen
  • Synergonomi för datorarbetsplatsen
  • Allergiframkallande kemikalier
  • Organisatorisk och social arbetsmiljö

Har ni andra önskemål om utbildningar, vill få en prisidé eller har övriga frågor är ni välkomna att höra av er till info@foretagshalsan.se

 

Arbetsmiljöutbildning hösten 2021

Utbildningen vänder sig till chefer med personalansvar, skydds- och arbetsmiljöombud. Utbildningen är uppdelad på fyra halvdagar för att ge god insyn i olika delar av arbetsmiljön samt för att få ökad förståelse för hur man på olika sätt kan förbättra sin egen och andras arbetsmiljö. Föreläsningarna varvas med diskussioner, falldiskussioner, grupparbeten och hemuppgifter.

NÄR?

Kurs 1 - Start vecka 36

Tisdag 7 sep 9 – 12

Tisdag 14 sep 9 – 12

Tisdag 21 sep 9 – 12

Tisdag 28 sep 9 – 12

 

Kurs 2 - Start vecka 40

Tisdag 5 okt 13 – 16

Tisdag 12 okt 13 – 16

Tisdag 19 okt 13 – 16

Tisdag 26 okt 13 – 16

PLATS?

Meddelas innan kursstart, beroende på antal deltagare.

PRIS? 

Företag anslutna till TFA-försäkring har möjlighet att få bidrag för chefer med personalansvar för del av utbildningskostnaden, läs mer på bifogad information ovan.

Pris: 7500 kronor per person

Anmälan görs genom att fylla i formuläret nedan. 

Sista anmälningsdatum 31 augusti

 Välkomna!

Ange namn på en deltagare per mail.
Ex. matallergi